View Tips: Employers l Job Seekers
resumes india
Alert! Do not pay any Money as any Fees to Anyone offering Job. Eg: Fake Offer from Qatarairwaysgroups.com
Free Resumes Resumes India
Latest User Posts |  Placement Paper | Interview/GD Questions | Aptitude/Screening Tests | About Work Environment | Salary & HR Policies | Exam Notifications | Hot Jobs | Admission News Alerts | Tips/Help/General | Question & Answers | Fresher/Trainee Jobs |  Submit Placement Papers  | 

Top Companies List:
ADP
Cisco
CSC
Google
HCL
IBM
Infosys
Microsoft
TCS
Wipro

view more..

Samsung Placement Papers with Questions and Answers – Samsung Technical c –language Interview Questions Placement papers,Placement Paper, June, 2014



LATEST SEARCHES
general aptitude for tcl       www.hsbc.co.ukstaffcars       10 result rbse 2011       cg police ir battalion result 2015       rajasthan sub inspector exam 2013 result       mas gmr apprenticeship       http://www.osmania.ac.in/res07/20180808.jsp       rajasthan police si merit list for interview 2012       lrc.bih.nic.in adv 202       ssc results 2012 with student name       nvdia campus apptitude quetions       cg caf 2015 post       download free resumes of candidates       Rajiv Gandhi Proudyogiki Vishwavidyalaya syllabus b. Tech civil       2011 10th rbsc result       kolkata sales agents sales agents salesman kolkata salesman indian salesman mail       caf peper chayn lisht       354 Network Consultants Inc emails OR fax in Iceland .txt OR .pdf 2018 mail       samvida vacancy notification 2011       npcil rawatbhata 2013 272 post job       scalofsbiclarck       lrc.bih.nic.in       sysbiz technologies previous papers       lrcbih nic com       teradata placement papers      

Placement Paper:- June 10 ,2014 - Samsung, india
Id: 11768 Title: Samsung Placement Papers with Questions and Answers – Samsung Technical c –language Interview Questions Placement papers

1. When compiler accepts the request to use the variable as a register?
a) It is stored in CPU
b) It is stored in cache memory
c) It is stored in main memory
d) It is stored in secondary memory
Answer:a

2. Which data type can be stored in register?
a) int
b) long
c) float
d) All of the mentioned
Answer:d

3. Which of the following operation is not possible in a register variable?
a) Reading the value into a register variable
b) Copy the value from a memory variable
c) Global declaration of register variable
d) All of the mentioned
Answer:d

4. Which among the following is the correct syntax to declare a static variable register?
a) static register a;
b) register static a;
c) Both (a) and (b)
d) We cannot use static and register together.
Answer:d

5. Register variables reside in
a) stack
b) registers
c) heap
d) main memory
Answer:b

6. What is the output of this C code?

#include

void main()

{

register int x = 0;

if (x < 2)

{

x++;

main();

}

}

a) Segmentation fault
b) main is called twice
c) main is called once
d) main is called thrice
Answer:a

7. What is the output of this C code?

#include

void main()

{

register int x;

printf("%d", x);

}

a) 0
b) Junk value
c) Compile time error
d) Noting
Answer:b

8. What is the output of this C code?

#include

register int x;

void main()

{

printf("%d", x);

}

a) varies
b) 0
c) Junk value
d) Compile time error
View Answer
Answer:d


COMMENTS



All posts related to this company
Placement Paper - Samsung, Jun 03, 2014 by ramesh
Id:11692 Title: Samsung India Placement papers | Samsung previous year solved question papers of aptitude reasoning technical questions with answers

Hot Jobs - SAMSUNG, Jun 24, 2012 by rajesh
Id:9504 Title: samsung.com – SAMSUNG Recruitment 2012 - SAMSUNG Off-Campus : BE / B.Tech / MBA / Diploma : On 4 July 2012 @ Himachal Pradesh / Andhra Pradesh

Hot Jobs - Samsung, Sep 13, 2011 by Dhanraj
Id:6854 Title: latest recruitment, current vacancies in Creative Synergies Group CSG 2011

Hot Jobs - Samsung, Sep 13, 2011 by Dhanraj
Id:6853 Title: Samsung C & T India - Current Vacancies, Latest recruitment - Manager, Document controller, HR

Placement Paper - Samsung, Aug 17, 2011 by Sweety
Id:6247 Title: samsung placement papers 2011

Placement Paper - Samsung, Apr 30, 2011 by Ravi
Id:4612 Title: Samsung placement paper 2011

Placement Paper - Samsung, Feb 17, 2011 by Shonu
Id:3365 Title: Samsung Aptitude question paper august, 2010 delhi

Placement Paper - Samsung, Feb 17, 2011 by Shonu
Id:3364 Title: Samsung Technical questions asked in delhi on august, 2010

view more


Resumes-India is a dedicated free Resume Search Website. Employers can easily search for resumes and also contact jobseekers without even creating an account. Jobseekers can post resumes an receive job offers directly from employers. Site allows job seekers to create and upload multiple resumes free. Go ahead and post Resumes now at Resumes India! Job Wanted? Submit Candidate Resumes India. Job Wanted in Chennai, Mumbai, Bangalore, Cochin, Kerala, Kolkata, Delhi, Noida, Hyderabad, Pune, Coimbatore, Tamilnadu all Indian Cities & Dubai & Abroad. Jobs in Infosys, Wipro,TCS, HCL, Reliance, Airtel, HLL, Kingfisher, Microsoft...

Submit Resumes


latest comments
diploma/B.Tech mechanical & electrical
 
tellecaller
 
ADMIN AND TELE CALLERS
 
Looking for Free Lancer to sale software in Educational Industry
 
need be/diploma freshers
 
need be/diploma freshers
 
Full Time/Freelance Business Development Executive
 
telecaller
 
dharmatala and dalhausi LOCATION COMPANY NEED peon HAZRA AND BEHALA LOCATION ELECTRICAL COMPANY NEED in house counter sales and order PAYMENT COLLECTION EXE. NEED 5 CANDIDATES
 
FOR THE POST OF MECHANICAL ENGINEER ININDIAN RAILWAY MOTORS SERVICING COMPANY UNDER VENDORS PAYOUT