View Tips: Employers l Job Seekers
resumes india
Alert! Do not pay any Money as any Fees to Anyone offering Job. Eg: Fake Offer from Qatarairwaysgroups.com
Free Resumes Resumes India
Latest User Posts |  Placement Paper | Interview/GD Questions | Aptitude/Screening Tests | About Work Environment | Salary & HR Policies | Exam Notifications | Hot Jobs | Admission News Alerts | Tips/Help/General | Question & Answers | Fresher/Trainee Jobs |  Submit Placement Papers  | 

Top Companies List:
ADP
Cisco
CSC
Google
HCL
IBM
Infosys
Microsoft
TCS
Wipro

view more..

Polaris Latest Written exam Attitude Questions 2014 | Polaris written test question Paper 2014,Placement Paper, June, 2014



LATEST SEARCHES
general aptitude for tcl       www.hsbc.co.ukstaffcars       10 result rbse 2011       cg police ir battalion result 2015       rajasthan sub inspector exam 2013 result       mas gmr apprenticeship       http://www.osmania.ac.in/res07/20180808.jsp       rajasthan police si merit list for interview 2012       lrc.bih.nic.in adv 202       ssc results 2012 with student name       nvdia campus apptitude quetions       cg caf 2015 post       download free resumes of candidates       Rajiv Gandhi Proudyogiki Vishwavidyalaya syllabus b. Tech civil       2011 10th rbsc result       kolkata sales agents sales agents salesman kolkata salesman indian salesman mail       caf peper chayn lisht       354 Network Consultants Inc emails OR fax in Iceland .txt OR .pdf 2018 mail       samvida vacancy notification 2011       npcil rawatbhata 2013 272 post job       scalofsbiclarck       lrc.bih.nic.in       sysbiz technologies previous papers       lrcbih nic com       teradata placement papers      

Placement Paper:- June 07 ,2014 - Polaris, india
Id: 11727 Title: Polaris Latest Written exam Attitude Questions 2014 | Polaris written test question Paper 2014

1.One of the following is my secret word:AIM DUE MOD OAT TIE.With the list in front of you, if I were to tell you any one of my secret word, then you would be able to tell me the number of vowels in my secret word.Which is my secret word?
Ans.TIE

2.In the following figure:A B C
D
E F G
H
I
Each of the digits 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, and 9 is:
a)Represented by a different letter in the figure above.
b)Positioned in the figure above so that each of A + B + C,C + D +E,E + F + G, and G + H + I is equal to 13.
Which digit does E represent?

Ans.E is 4
3.One of Mr. Horton,his wife,their son,and Mr. Horton's mother is a doctor and another is a lawyer.
a)If the doctor is younger than the lawyer, then the doctor and the lawyer are not blood relatives.
b)If the doctor is a woman, then the doctor and the lawyer are blood relatives.
c)If the lawyer is a man, then the doctor is a man.
Whose occupation you know?

Ans.Mr. Horton:he is the doctor.
4.Here is a picture of two cubes:



a)The two cubes are exactly alike.
b)The hidden faces indicated by the dots have the same alphabet on them.
Which alphabet-q, r, w, or k is on the faces indicated by the dots?

Ans.q


5.In the following figure:
A D
B G E
C F
Each of the seven digits from 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, and 9 is:
a)Represented by a different letter in the figure above.
b)Positioned in the figure above so that A*B*C,B*G*E, and D*E*F are equal.
Which digit does G represent?

Ans.G represents the digit 2.
6.Mr. and Mrs. Aye and Mr. and Mrs. Bee competed in a chess tournament.Of the three games played:
a)In only the first game werethe two players married to each other.
b)The men won two games and the women won one game.
c)The Ayes won more games than the Bees.
d)Anyone who lost game did not play the subsequent game.
Who did not lose a game?

Ans.Mrs.Bee did not lose a game.
7.Three piles of chips--pile I consists one chip, pile II consists of chips, and pile III consists of three chips--are to be used in game played by Anita and Brinda.The game requires:
a)That each player in turn take only one chip or all chips from just one pile.
b)That the player who has to take the last chip loses.
c)That Anita now have her turn.
From which pile should Anita draw in order to win?

Ans.Pile II
8.Of Abdul, Binoy, and Chandini:
a)Each member belongs to the Tee family whose members always tell the truth or to the El family whose members always lie.
b)Abdul says ''Either I belong or Binoy belongs to a different family from the other two."
Whose family do you name of?

Ans.Binoy's family--El.
9.In a class composed of x girls and y boys what part of the class is composed of girls

A.y/(x + y)
B.x/xy
C.x/(x + y)
D.y/xy

Ans.C


10.What is the maximum number of half-pint bottles of cream that can be filled with a 4-gallon can of cream(2 pt.=1 qt. and 4 qt.=1 gal)

A.16
B.24
C.30
D.64

Ans.D


11.If the operation,^ is defined by the equation x ^ y = 2x + y,what is the value of a in 2 ^ a = a ^ 3

A.0
B.1
C.-1
D.4

Ans.B


12.A coffee shop blends 2 kinds of coffee,putting in 2 parts of a 33p. a gm. grade to 1 part of a 24p. a gm.If the mixture is changed to 1 part of the 33p. a gm. to 2 parts of the less expensive grade,how much will the shop save in blending 100 gms.

A.Rs.90
B.Rs.1.00
C.Rs.3.00
D.Rs.8.00

Ans.C


13.There are 200 questions on a 3 hr examination.Among these questions are 50 mathematics problems.It is suggested that twice as much time be spent on each maths problem as for each other question.How many minutes should be spent on mathematics problems

A.36
B.72
C.60
D.100

Ans.B





14.In a group of 15,7 have studied Latin, 8 have studied Greek, and 3 have not studied either.How many of these studied both Latin and Greek

A.0
B.3
C.4
D.5

Ans.B


15.If 13 = 13w/(1-w) ,then (2w)2 =

A.1/4
B.1/2
C.1
D.2

Ans.C


COMMENTS



All posts related to this company
Placement Paper - Polaris, Apr 30, 2014 by varun
Id:11520 Title: Polaris Latest Written exam Attitude Questions 2014 | Polaris written test question Paper 2014

Hot Jobs - Polaris, Feb 04, 2013 by vihar
Id:9995 Title: Polaris latest Placement papers 2013 | Polaris Placement pattern 2013 | Polaris Software placement paper pattern | Polaris Placement paper with Question and Answers 2013

Placement Paper - Polaris, Nov 16, 2010 by Kishore
Id:3021 Title: Placement Paper of Polaris held in Delhi

view more


Resumes-India is a dedicated free Resume Search Website. Employers can easily search for resumes and also contact jobseekers without even creating an account. Jobseekers can post resumes an receive job offers directly from employers. Site allows job seekers to create and upload multiple resumes free. Go ahead and post Resumes now at Resumes India! Job Wanted? Submit Candidate Resumes India. Job Wanted in Chennai, Mumbai, Bangalore, Cochin, Kerala, Kolkata, Delhi, Noida, Hyderabad, Pune, Coimbatore, Tamilnadu all Indian Cities & Dubai & Abroad. Jobs in Infosys, Wipro,TCS, HCL, Reliance, Airtel, HLL, Kingfisher, Microsoft...

Submit Resumes


latest comments
diploma/B.Tech mechanical & electrical
 
tellecaller
 
ADMIN AND TELE CALLERS
 
Looking for Free Lancer to sale software in Educational Industry
 
need be/diploma freshers
 
need be/diploma freshers
 
Full Time/Freelance Business Development Executive
 
telecaller
 
dharmatala and dalhausi LOCATION COMPANY NEED peon HAZRA AND BEHALA LOCATION ELECTRICAL COMPANY NEED in house counter sales and order PAYMENT COLLECTION EXE. NEED 5 CANDIDATES
 
FOR THE POST OF MECHANICAL ENGINEER ININDIAN RAILWAY MOTORS SERVICING COMPANY UNDER VENDORS PAYOUT