View Tips: Employers l Job Seekers
resumes india
Alert! Do not pay any Money as any Fees to Anyone offering Job. Eg: Fake Offer from Qatarairwaysgroups.com
Free Resumes Resumes India
Latest User Posts |  Placement Paper | Interview/GD Questions | Aptitude/Screening Tests | About Work Environment | Salary & HR Policies | Exam Notifications | Hot Jobs | Admission News Alerts | Tips/Help/General | Question & Answers | Fresher/Trainee Jobs |  Submit Placement Papers  | 

Top Companies List:
ADP
Cisco
CSC
Google
HCL
IBM
Infosys
Microsoft
TCS
Wipro

view more..

Daimler Placement-Paper - Daimler India Commercial Vehicle Private Limited Placement Papers logical reasoning Questions and Answers.,Placement Paper, June, 2014



LATEST SEARCHES
resumes for a MNC       ssc result 2012 marksheet       2012 Ap 10th results        Suntech Industrial (International) Limited mail       7th semester electrical grading syatem saylebus       madhyamik exam results 2011 ajmer       TCC tailoring and embraiodary previous question papers of telangana government       352 chemicals export companies mail       new companies in shirwal midc       betet result 2012 pdf download       cognizang tr round questions       kmv projects in barc       rgpv be grading system 7th sem. syllabus       tamilnadu drawing tectnical center       resume sites india       lrc.bih.nic.in       npcil ravatbhata preious paper       manufacturing companies executives owners managers presidents email database and list 2018 mail       mp samvida grade 2 result samvida 2012       sales manager mail       samvida varg 2 paper 2011       "developer" AND ".com.in" AND "jobs" AND "india" mail       resume for indians for mnc       http://www.resumes-india.com/PPD/5669/placement-paper-details.html       vasan eye care hr email id      

Placement Paper:- June 02 ,2014 - Daimler, India
Id: 11679 Title: Daimler Placement-Paper - Daimler India Commercial Vehicle Private Limited Placement Papers logical reasoning Questions and Answers.

1. Director to drama as ……. Is to magazine
a. Printer
b. Reader
c. Publisher
d. Editor

Answer – d

2. A long leaf of a palm
a. Leaflet
b. Fern
c. Frond
d. Pendant

Answer - c

3. A typical example of pattern of something
a. Paradox
b. Paradigm
c. Exception
d. Excerpt

Answer - d

4. Antonym of reject
a. Agree
b. Accept
c. Embrace
d. Adopt

Answer - b

5. ……. Is not the synonym for impertinent?
a. Rude
b. Pious
c. Impud
d. Arrogant

Answer - b

6. ½+1/16+1/4+1/8=
a. 15/16
b. 4/30
c. 2/15
d. 1/30

Answer - a

7. (512)1/3-(125)1/3
a. 129
b. 13
c. 40
d. 3

Answer - d

8. 2, 3, 6, 18, 108, ----
a. 762
b. 216
c. 118
d. 1944

Answer - d

9. A train travels in 36 kmph .How many meters it will travel in 3 minutes
a. 1800
b. 5000
c. 1.8
d. 180

Answer - a

10. Change 1/8 to percent
a. 12.5%
b. 15%
c. 8%
d. 25%

Answer - a


COMMENTS



All posts related to this company
Placement Paper - Daimler, Jun 07, 2014 by rajesh
Id:11723 Title: Daimler Chrysler Placement papers - Daimler Chrysler previously asked Aptitude questions

view more


Resumes-India is a dedicated free Resume Search Website. Employers can easily search for resumes and also contact jobseekers without even creating an account. Jobseekers can post resumes an receive job offers directly from employers. Site allows job seekers to create and upload multiple resumes free. Go ahead and post Resumes now at Resumes India! Job Wanted? Submit Candidate Resumes India. Job Wanted in Chennai, Mumbai, Bangalore, Cochin, Kerala, Kolkata, Delhi, Noida, Hyderabad, Pune, Coimbatore, Tamilnadu all Indian Cities & Dubai & Abroad. Jobs in Infosys, Wipro,TCS, HCL, Reliance, Airtel, HLL, Kingfisher, Microsoft...

Submit Resumes


latest comments
Front end web developer
 
Executive - HR
 
Head Finance & Accounts - Automobile
 
BPO Voice / NON Voice (US) Clients
 
diploma/B.Tech mechanical & electrical
 
tellecaller
 
ADMIN AND TELE CALLERS
 
Looking for Free Lancer to sale software in Educational Industry
 
need be/diploma freshers
 
need be/diploma freshers